Милена је од Аниног уласка у ријалити актуелна у јавности. Врло често у емисијама износи детаље из Аниног и Звездановог брака. Ана има рођену сестру Тамару за коју се на заједничким фотографијама види да је врло везана за њу:  

- Имала сам један озбиљан ударац, нисам то очекивала, сад ћу то да кажем јавно. То је Анина сестра, која је три недеље била на Тајланду. То јој је био годишњи одмор, баш када је Ана улазила у ријалити. Она се са Тајланда огласила: "Милена, шта има, шта се дешава?". Кад је оданде дошла, па се забринула жива, шта ће да ради после "Задруге", Звездан ће је убити! Па, уместо да сестра седи кући и чеше п**у о трофазну жицу, ја бих је позвала овим путем да се укључи за своју рођену сестру. Мало да се она шуња по телевизијама, осим што се жали да не сме у продавницу да оде. Ја идем и у продавницу, ево сад седим у једној еминентној, београдској кафани. Мртва сам се разочарала! -поручила је Милена и додала:

 

 

- Са Анином мајком сам ја нон-стоп у контакту. Жена је прихватила да оде у емисију "Магазин Ин", да неке одређене ствари жена изнесе, да не буде да само ја идем и причам. Међутим, и ту је добила претњу од Анине сестре да престане да износи информације, да престане да ми говори ово и оно. Тамара као да је пала са банане, зато што ме Ана навела као особу која ће причати за њу, не знам што њу није навела, као рођену сестру. Заиста сам хтела да се повучем, ал' пошто се неке жале да не могу у маркет да оду, јер су, је ли, препи**е космичке, ево ја идем по телевизији, по новинама, идем свуда на захтев медија из целе Србије, не на свој захтев.

 Ана и Тамара су на друштвеним мрежама често објављивале фотографије на којима се грле и љубе и често упућују једна другој подршку. 

БОНУС ВИДЕО: