Ана је на свом Инстаграм профилу објавила фотографију како из обе руке вади крв, а њени фанови су се забринули за њено здравље. 

- Ани се пре неколико дана слошило у емисији, пред сам почетак емисије, замало да се није онесвестила, због чега су се алармирали сви њени људи из продукције, организатори, чак су је и посаветовали да оде да уради све тестове и анализе које су потребне, па је она отишла да извади крв и провери шта се дешава са њеним организмом. Доктори сумњају да је у питању проблем са штитном жлездом, али за сада још увек није потврђено, мора да иде на даљу анализу, да се види шта је проузроковало то стање - говори извор.

Водитељка се огласила због настале ситуације и открила у каквом је здравственом стању: 

- Хвала вам што бринете. Јесте, нешто ми се слошило, али у том тренутку, као неко ко је професионалац, изнела сам емисију, завршила сам, сутрадан сам отишла приватно да извадим све анализе крви, да проверим шта се дешава, јер сам имала чудан осећај, као да сам могла да се онесвестим. У данашње време када више ни не знамо са чиме смо окружени, мислила сам да је умор, стрес, па да је само тренутно. Доктори нису показали да је нешто сад алармантно, ето, треба да пратимо како ће се даље одвијати ситуација, па ћемо видети. Сумњају на штитну жлезду, на неки ту проблем, тако да ћу морати да се чувам у следећем периоду, да баш пазим око свега - прокоментарисала је Ана.

(Република)

БОНУС ВИДЕО: