Миодраг је био гост у емисији " Балканском улицом" код водитељке Весне Дедић. Он је говорио о својим првим почецима, младости и дози забаве. Осим тога, дотакао се и филма "Јужни ветар" који је сниман на различитим локацијама: 

- Било је лепо у Хрватској јер је било на мору па смо се мало и купали, мада није било много топло али генерално мени је увек лепо с обзиром на то да смо једна екипа која сјајно функционише. Мени је и у Београду сјајно јер сам ту поред породице. Али, увек нам је фокус на раду, немамо много времена да се међусобно дружимо, излазимо... - прича Миодраг и додаје:

- Приметио сам код себе, дешавало ми се раније да одем на сет директно из неког провода, сећам се када је Урош добио дете, па сам ишао директно на сет, али то је било давно, више немам ту концентрацију да издржим читав снимајући дан. Ваљда када си млад, млад у смислу 22 године, све можеш да издржиш, а ја више то сада ни не практукјујем. Мучиш се, не можеш да издржиш, а и одговорност је већа.

 

 

Глумац је признао да је као дете био несташан, али никада није био деликвент. 

- Од најранијег детињства сам скакао по креветима у вртићу. Касније су то биле туче и у вртићу и у основној школи. Нису то биле туче које су биле насиље него просто не даш на себе а са друге стране се трудиш и да истераш правду, али никада нисам био деликвент - истиче Миодраг и додаје:

- Човек на крају крајева ништа не може да постигне насиљем. Насиље може само да рађа ново насиље и још веће то је као нека лавина и апсолутно је то погрешно али можеш да се бориш за правду и да се трудиш да је некако постигнеш, истераш. На крају крајева и када прихватиш неправду која ти се дешава и то је нека врста победе, личне. Ако је ставрно прихватиш, из срца то је на крају и хришћански, мораш да пустиш неке ствари које ти се дешавају неправедно. Када их пустиш... неко је то причао, да ли старац Тадеј или Патријарх Павле, у том смислу, када те неко нападне мржњом ти само поткрепљујеш његову мржњу ако се примаш на то и ако одговараш мржњом. Ако кренеш да одговараш љубављу та мржња се збуни и гаси се, може још мало да траје али већ после тога нема где, она се храни у ствари твојом реакцијом на мржњу. То је исто са правдом и неправдом.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: