Тада су чули јаку детонацију на путу до хотела, где их је убрзо затекла стравична ситуација од стране немачке полиције која је у том тренутку тражила осумњиченог.

- Ушли смо у хотел и сместили се, а два музичара су остали доле да промене собу јер им се није свидела. Одем ја горе да оставим ствари и вратим се доле до њих отвара се лифт и пушка уперена у мене и виче: "Руке у вис сви", ја погледам њих сви дигли руке у вис и сви гледају - објашњава Ћира који признаје да га је ова ситуација затекла.

- Четрдесет њих упали маскирани са пушкама у хотел код нас. Ја сам умро жив. Замисли отвара се лифт и пушка у тебе уперена и не смеш да мрднеш - искрен је певач који додаје да су их убрзо након провера пустили.

Фото: Н.Скендерија

 

 

- Мени су проверили документа и пустили ме, а клавијатиристу и саксофонисту су држали једно пола сата док су испрегледали све. Певачица је почела да нас тражи њу су одмах пустили - испричао је Ћира у свом стилу и открио како се нашалио са музичарима због чега немају фотографију немилог догађаја који их је задесио.

Ипак, сви су осетили последице претпљеног стреса, али су брзо кроз шалу пребродили страх.

- Спавали смо сви на леђима са рукама подигнутим горе - рекао је певач кроз смех.

(Grand online)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".