Однос Иве Штрљић и њеног оца, прослављеног југословенског глумца Милана Штрљића, ма колико она о њему говорила, неисцрпна је тема новинрског интересовања. Штавише, константно се стиче утисак да је прича недоречена.

‒ Није важна моја прича, много је важније послати квалитетну поруку оним о чему причаш. Није суштина да неко „чепрка“ по мом животу тражећи нешто што би се после препричавало по ресторанима и салонима. Кад одговарам на ваша питања, пружам вам нешто што је, сложићете се, драгоценије од трача, а то је онај најмекши део душе познат свима који носе неку сличну бол – испричала је Ива и додатно појаснила однос који деценијама интригира јавност.

Фото: Танјуг/Јадранка Илић

 

 

‒ Кад говорим о свом оцу, скрећем пажњу на важност очева унутар породица, на снагу њихове љубави и присуства, јер је и она темељ самопоуздања и самосвести неких девојчица и дечака који одрастају. Умемо на ту улогу олако да бацимо сенку, не схватајући да смо је бацили можда и на неку раницу нашег детета. Често се због те, ако тако могу да кажем, ишчашености у односима са татама, ожиљци и тегови на срцу носе цео живот. Е, зато је важно олакшати детету, наћи начин да се та тескоба уклони. Живимо у времену у коме се људи више разилазе него што се сусрећу, у времену у коме свако има неког ко му недостаје, у времену у коме су разводи постали обична ствар. Посвећена сам тој теми и волим да пружим подршку и својим пријатељима који се разводе и њиховој деци – објаснила је глумица.

Фото: Репринт ТВ Новости/

 

 

У недавном интервјуу за Сторy Ива је такође говорила о односу са оцем, а посебно је одјекнула реченица: „Ја ћу свог оца увек да браним, чак и онда када није заслужио јер сам ја његова ћерка, и ово што сада причам разумеће сваки отац и свака ћерка“.

‒ Тачно, рекла сам да ћу свог оца увек да браним, и хоћу. Природно је да бранимо оне које волимо. Тај поход није једноставан зато што сам нежно женско биће, али мој начин је достојанствен и пун разумевања, а ја сам васпитана да будем борац и тога се чврсто држим. Недостајало ми је да понекад он стане иза мене, ма колико ја деловала стамено. Али, са друге стране, баш то ме је очврснуло. Дивим се мушкарцима који су пожртвовани и који брину о својој деци после развода. Нема лепше, веће и важније особине, јер том љубављу казују оно најзначајније о себи. У бризи је највећа моћ и најпривлачнија лепота једног мушкарца – закључила је Ива.

(Hello)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".