Сајси је дала ћерци име Наташа, а како је изјавила, беба се за сада не буди често ноћу. 

- Сви су ме упозоравали да нећу спавати ноћу. За сада се не буди превише, али можда ће касније да се буди. Све ми је ново и ништа не знам. Сада ме је мало страх да радим неке ствари. Тешко ми пада када морам да пазим, ја бих је узела као лутку и испревртала, али све друго ми је прелепо.

Фото: АТА имагес

 

Ивана  је изјавила да се њен супруг одлично сналази у улози оца:

- Тата се сналази одлично. Током трудноће смо радили јако пуно, чак је и мој порођај кренуо раније, па смо и торбу за породилиште спремили у току. Све је кренуло изненада, пожурила је, сналазимо се у ходу - каже Сајси МЦ.

Реперка се плашила да ће трудноћа поћи у погрешном правцу, али на срећу је било све како треба: 

- Сматрала сам због својих година и здравственог стања да ће моја трудноћа бити комликована и тешка, али то није било тако. Ја сам стварно била срећна што могу да радим и Прајд и ревију, била сам трудна манекенка, као да је ова беба хтела да ми докаже - ево излуди се, па ћемо после заједно. И стварно ми је било лако. 

Када је у питању одабир имена, муж је дао име девојчици: 

- Тата је дао име, то је једноставно био једини избор. Једном сам рекла да беба треба да се зове Ивана, на шта је околина бурно реаговала, ја сам рекла да се као шалим, али се и нисам баш шалила. Међутим, беба личи на тату, значи пљунута је - каже Сајси за "К1" телевизију.

БОНУС ВИДЕО: