Миодраг је открио шта му је било најизазовније током снимања новог пројекта у коме је учествовао и као продуцент: 

- Најизазовнији и најинспиративнији ми је био парапсихолошки моменат, односно његова комуникација са сопственом подсвешћу кроз снове. Мој јунак комуницира у сну са својим покојним другом и покушава да тумачи његове знаке како би себе водио кроз живот. Вук је пасиван јунак који жели да се асимилује у неки стварни живот, али и уклопи у нови, што на крају филма публика може и сама да закључи.

Када је видео колики је потенцијал сценарија, Радоњић је одлучио да као продуцент филм уздигне до савршенства: 

- Послао ми га је Лука са жељом да играм улогу, а као продуцент сам се укључио кад смо схватили да ову причу може да уради само озбиљна продукција. Било би ми лакше да сам само играо у филму. Али сам ушао као продуцент из жеље да се деси "Индиго кристал" у потенцијалу који заслужује. По реакцијама публике видим да је вредело мог труда.

Продуцентски посао нимало није лак, а глумац је открио да ли би се упустио у дугове због посла:  

- Не бих баш продао стан зарад филма. Није то добар бизнис план. На срећу, никоме не дугујем ни за један пројекат као продуцент, осим самом себи.

У случају да није прихватио улогу у поменутом филму, Миодраг би је дао старијем колеги: 

- Више је ово питање за редитеља, али вероватно, пошто се главни јунак зове Вук, то би био Вук Костић. Морао би да буде мало млађи или да променимо сценарио.

Он је рекао и неколико речи о лику који тумачи:

- Вук је плод маште. Спремајући се за ову улогу, разговарао сам с неколико људи који су били у затвору. Један од њих је Ђорђе Васиљевић, који игра наратора на трибини у сцени кад Маја одведе Вука да слуша предавање једног повратника из затвора. Ђорђе је написао и књигу "Досије Атила" о свом искуству, али ово није његова прича.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: