Породица Ђоковић управо је постала богатија за још једног члана, па је долазак нове бебе био идеалан повод да се после дуже времена сви окупе на једном месту-

Марко Ђоковић, такође је са својом девојком Летисијом стигао у Београд чему сведоче и њихове објаве на Инстаграму.

Лепо време у главном граду Србије, подстакло је Марка и његову изабраницу да се прошетају улицама Београда.

Фото: Принтскрин Инстаграм/letitessari

 

 

Како често немамо прилику да је видимо у јавности, као Јелену Ђоковић и Сашку Веселинов, многи коментаришу и да је Ђоковићева девојка права природна лепотица.

Овај пар живи у Марбељи, Марко тамо ради на тениској академији, а лепа Летисија је дизајнерка посвећена уметности. Да њих двоје уживају у љубави, сведоче објаве на Инстаграму.

 

 

- Марко… Не знам одакле да почнем кад причам о теби, кад те погледам јер моја осећања према теби не почињу и не завршавају се. Не постоје речи којима могу да искажем како се осећам у тренуцима кад смо заједно. Волела бих да могу да објасним необјашњиво, сваки пут када покушам да откријем шта је то што осећам према теби, изнова… не знам одакле да почнем. Моја љубав према теби почиње сваки дан, као да је то почетак нечег потпуно новог и необјашњивог. За почетак бих могла да кажем да те волим - написала је Бразилка Марку једном приликом.

 

 

Иако се труди да не прича много, Марко Ђоковић понекад узврати девојци дирљивим речима.

- Свима нам је потребан неко да буде уз нас у дивним и тешким тренуцима, неко кога можете загрлити било када и напунити енергијом, неко ко од куће чини прави дом.. хвала - написао је средњи брат Ђоковић.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".