Хелена Топаловић постала је позната на друштвеној мрежи Инстаграм, а њен животни стил синоним је за луксуз. Егзотична путовања, одећа по последњој моди само показују да и сада, када више није смо татина принцеза, већ и удата жена, живи живот из снова.

Муж Хелене Топаловић, Драган Алексић, како је писао портал "24седам" богати је бизнисмен, који у Дубаију поседује зграду од чак 20 спратова.

Фото: Инстаграм принтскрин/ topalko.top

 

Своју супругу обасипа скупим поклонима, а труди се да заједно, што чешће бораве на егзотичним дестинацијама.

Пре брака са Хеленом, Драган је у браку био са некадашњом водитељком телевизије "Хепи" Јеленом Димитријевић, са којом има дете.

Фото: Инстаграм принтскрин/helena_topalovic

 

Она је једном приликом открила да са оцем њеног детета није у добром односу и да је бајка коју ћерка певача Милана Топаловића приказује на друштвеним мрежама не занима.

- Боље им је да никад не користе фотографије и снимке мог детета на друштвеним мрежама, јер ће одговарати пред законом - рекла је Јелена једном приликом, па открила како је прихватила сазнање да јој се бивши муж оженио Хеленом.

- Прихватила је она њега и он њу, мене то не занима. Не толеришем ружно и недолично понашање оца према детету. То не прихватам ни од једне ни од друге стране.

БОНУС ВИДЕО: