Како Курир сазнаје, полиција интезивно трага за Б. Ј. који се сумњичи за убиство, али и за његовим пријатељем С. Н. (20) који је кобне вечери с њима био у гостима код једног пријатеља.

- Сумња се да је до убиства дошло након конзумирања велике количне алкохола од стране осумњичених, али и оштећеног. У једном тренутку синовац је извадио ноћ и почео да прети стрицу како ће га заклати и убити - каже извор и додаје:

- Међутим, страсти су се на неко време смириле, па су сви наставили да пију, а потом су сва тројица изашла из куће Драгановог пријатеља, где су се потом опет сукобили.

Фото: Друштвене мреже

 

Како додаје наш извор, када се власник куће вратио испред капије затекао је тело Драгана Ј. у локви крви, а сумња се да је С. Н. претукао већ избоденог Драгана.

- Није давао знаке живота, а сцена испред дворишта је била језива. Крви је било на све стране. Несрећни човек је покушао да помогне пријатељу с којим је само неколико сати пре тога пио, али су лекари Хитне помоћи само могли да констатују смрт човека - каже извор и додаје:

- Полиција и даље интезивно трага за осумњиченим Драгановим синовцем и његовим пријатељем С. Н. Наиме, он се терети за кривично длео убиство у саизвршилаштву.

БОНУС ВИДЕО: 

ПОТРАГА ЗА ТРОЈИЦОМ НЕСТАЛИХ У ДУНАВУ И ДАЉЕ ТРАЈЕ:Апел породице грађанима да помогну током викенда

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".