Како медији преносе, Хелена Топаловић је у благословеном стању, и она и њен супруг Драган Алексић, којем је у тајности рекла "да" у септембру 2021. године, оствариће се као родитељи.

Хелена је наводно већ у четвртом или петом месецу трудноће, а супруг је третира као краљицу док је у благословеном стању. Како тврди извор, а преносе медији, Хелена је виђена у улици у којој јој живе родитељи у једном београдском насељу, а носила је удобну одевну комбинацију којом, ипак, није успела да сакрије стомачић, иако се труди око тога, јер жели да сачува приватан живот од јавности.

Фото: Инстаграм принтскрин/ helena_topalovic

 

"Добра линија је још увек краси и активна је трудница - приватни бизнис и даље јој је у фокусу, само је мало успорила темпо. Код Топаловића све чешће борави, да би јој они помагали, док јој с друге стране муж испуњава све жеље", речи су поузданог извора. Топалко није желео да открива тачност информација, али је једва скривао радост.

Фото: АТА имагес

 

"Нећу ја ништа да причам, питајте Хелену, мада она инсистира да није јавна личност и неће да говори за медије. Ми иначе о приватном животу не причамо, а кад добијем унуче свакако ћу бити пресрећан, био дечак или девојчица", изјавио је певач.

(24седам)

БОНУС ВИДЕО: