Лука Ивановић, познатији kao Luke Black истиче да је свестан тога да је од победе на "Песми за Евровизију", покренуо лавину позитивних и негативних коментара. Он наводи да га негативни коментари не дотичу и да је добро што га људи критикују, јер да је супротно не би ваљало. 

- Поштујем различита мишљења, имао сам доста критика у животу стварно. И булинг (малтретирање) и све те ствари које уметници добијају, тако да ове ствари што се сада дешавају ме не дотичу. Добро је да вас људи критикују јер замислите да сам победио и да људе баш брига, то би значило да нешто не радим како треба - казао је  Luke Black.

Фото: РТС принтскрин

 

Музичар наводи да је трпео психичко малтретирање у школи и напомиње да то може оставити велике последице у даљем животу и да би друштво требало више да обрати пажњу на менталну добробит деце.

- Када сам био мали желео сам да имам неку платформу као музичар, па да људи могу да чују моје речи. Булинг ме је променио на начин да сам се ја мало више стегао, сваки следећи корак који сам направио размишљао сам: "да ли сам добро то урадио, да ли се добро крећем, да ли сам довољно исправљен". Људи не схватају да када се у формативним годинама врши булинг над неким што у школи, на друштвеним мрежама или у друштву, то оставља последице у малом мозгу - додао је он, па истиче да се нада да ће се ствари у друштву променити.

Фото: АТА имагес

 

- Не бих пожелео никоме да не може да живи онако како жели, то вас мења као особу. Мислим да треба да се ради на томе да то престане због менталне добробити човечанства. Треба се пробудити и бавити се тим проблемима, јер људи пате, непотребно пате због других људи, а већ имамо довољно других проблема - закључио је српски представник овогодишње "Евровизије".

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: