Подсетимо, злочин се догодио када су Зоран и Петар отишли код комшије на дружење, и у једном тренутку осумњичени је под дејством алкохола песницама изударао оца по глави. Несрећни човек је пао као покошен и остао је да лежи у локви крви, док је његов син побегао. Осумњиченом се на терет ставља да је извршио кривично дело убиство.

Комшије за Курир кажу да су се отац и син пре злочина свађали.

- Комшија их је позвао да се друже, пили су целу ноћ. У једном тренутку Зоран је постао насилан, устао је и почео да разбија ствари код комшије, који је наводно тада изашао из кући јер није хтео да присуствује свађи - кажу наши саговорници и додају:

- Ухватио је оца за крагну и онако пијан почео да га песничи. Ударао је толико јако да је човек почео да губи свест, а крв је шикљала на све стране.

Фото: Друштвене мреже

 

Они додају да је комшија који се вратио у кућу после неког времена тамо затекао хорор.

- Човек се вратио у кућу, која је изгледала као из неког хорор филма. Његов пријатељ Петар лежао је на поду. Покушао је да му помогне, али су ударци које је несрећна жртва задобила од сина била кобна - каже комшија и додаје:

- Комшија је позвао полицију и Хитну помоћ која је само могла да констатује смрт Петра С.

Фото: Друштвене мреже

 

Како обајашњавају наши саговорници Зоран В. је пре месец дана почео да живи с оцем.

- Зоран В. је треће дете Петру од три супруге, кога је наводно видео тек након 20 година, а клинац је сада дошао да живи с њим у кућу коју је Петру оставио ујак. Покојни Петар је био добар човек, који је највише шкодио себи, јер је поред болести коју има пио - каже мештанин Босута и додаје:

Фото: Друштвене мреже

 

- Радио је на броду и зарадио је лепе паре, али је онда због болести отишао у инвалидску пензију. Зоран је дошао код Петра пре месец дана и нису се баш најбоље слагали, с обзиром да се и не познају. Купио му је чак и мобилни телефон.

Како наводе комшије, осумњичени је био проблематичан.

- Чули смо да је правио проблеме, па је дошао код њега да живи. Обојица су волела да попију, па су се често свађали, иако мислимо да сада није био неки конкретан разлог да га син убије - кажу они.

Зоран В. је веома активан на друштвеним мрежама па је објављивао своје фотографије на којима гестикулира и глуми опасног момка.

- Испод једне фотографије написао је "робија мени, робија", а хвалио се и фотографијама Кристијана Голубовића, који му је по свему судећи идол. Дечко је волео да глуми неког кримоса - наводе комшије.

Фото: Александар Стојановић

 

Подсетимо, Кристијан Голубовић је један од преживелих актера филма "Видимо се у читуљИ", робијао је због трговине наркитицима, а у последње време је познат као ријалити учесник.

- Хоћу старост да ме пита да ли ти је душа сита, па да кажем јесте вала! - написао је осумњичени за убиство оца на Фејсбуку.

БОНУС ВИДЕО: 

ПОТРЕСНО: Александровац се опростио од Драгана Вујића Гаргија

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".