- Миа нам је била болесна. Ћерка се оперисала, много сам тешко све поднела. Била сам све време са њом. Преплакала сам тај дан. Марко је био све време уз мене - казала нам је Луна Ђогани,  па се дотакла прича о турбуленцијама у браку.

- Повукли смо се били мало у јавности, сад сам поново активна. Сестра ми ускоро пуни 18, већ сам јој дала поклон. То је нешто што јој сигурно треба, служиће јој у животу. Што се тиче развода, одмах се прича тако нешто кад нисам ја поред њега... Није увек оно најгоре. Не разводим се, бурма је још ту. Још увек сам удата - рекла је она.

Фото: АТА имагес

 

- Имао је своје разлоге што није био на мојој прослави, разлоге можемо да задржимо за нас. Фалио ми је на рођендану, али су остали били ту, породица, пријатељи. Нисам се осећала добро, премишљала сам се да ли да славим рођендан, имала сам неке здравствене проблеме. Шта ми је Марко поклонио за рођендан? Нећу то да откривам, поклонио ми је нешто - казала је Луна.

- Мени не требају лажне приче, свађе, да се разводим за маркетинг, не бих због детета поготово, које имамо Марко и ја заједно. Разлог не морамо да кажемо, не морамо! Истину знамо ми. Никад нисам отишла из куће кад је неки проблем. И да не причамо дан, два, ту смо, у истом простору - закључује победница "Задруге 2".

БОНУС ВИДЕО: