Ђани је колегу жестоко испрозивао и извређао у једном интервјуу.

Иако је планирао да се овим поводом не оглашава, Митар је ипак одлучио да одговори колеги у свом стилу и тиме стави тачку на сукоб.

- Немам ништа против тог човека. Он се наврзао на мене још одавно. Уместо да ми се извини, он ме и даље напада и вређа. Ђани је опседнут мноме! Не знам зашто то ради. Сигурно је љубоморан и завиди ми на успеху. Чујем да пева моје песме на својим наступима. Он пева 50 посто мојих песама јер он нема својих хитова. Препоручио бих му да још учи моје песме, јер их још није савладао. Прича да сам будала и да сам пропао. Никад се нисам закачио ни за кога, па ни за њега. Каже да му се некад јавим, а некад не јавим... Ја њега не виђам, ваљда он треба мени да се јави. Митар је институција за њега! Не волим то да кажем, али то је тако. Нек се и он одржи 40 година као што сам ја. Где ће он бициклом на Русију! То је судар Давида и Голијата. Поштујем свачију каријеру. Где би ишло да ја нападнем, на пример, покојног Тозовца - поручио је уз осмех Митар.

Фото: Инстаграм принтскрин/mitarmiricofficial

 

Подсетимо, Ђани није бирао речи о Митру, те већ дуже време естрадом кружи прича да фолкер не може да поднесе старијег колегу.

- Митар Мирић је пропао одавно и цела његова каријера. Он је обична будала! Прво прича са мном, имамо супер однос, а већ у следећем тренутку ме напада што му се не јављам, а он први то ради! Човек има добре песме, то све стоји и редовно их певам на тезгама. Међутим, има тих колега који на све мисле, само не на каријеру. Митар се бави тиме шта раде клинци, шта раде Буба и Џала. То коментарише уместо да гледа своја посла! Кад смо били у једном хотелу, њега не би нико приметио да ја нисам био ту - испричао је Ђани.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: