Свему су претходили мало оштрији дуели на паркету, да би све ескалирало у 13. минуту када је дошло до физичког обрачуна Кубанца и бишег играча ФМП и Звезде.

После свега Карел Гузма је зарадио искључење, а оно што је урадио после тога оставило је све у неверици.

- Играч се, након што је напустио терен, понашао насилно. Напустио је вишенаменску просторију (халу), отишао до оближњег градилишта и узео металну шипку коју је држао у руци и кренуо да се враћа у халу. У једном тренутку зауставио га је саиграч, а обезбеђење му је одузело предмет - пише у извештају полиције.

Дан касније Гузма је упутио извињење:

- Жалим због својих поступака и желим да се извиним клубу, мојим саиграчима и свима који су били тамо. Моје понашање је било неприхватљиво. И разумем да се то не одражава на вредности нашег тима и спорта. Желим да будем јасан и кажем да сам изазван од стране противника и члана њиховог стручног штаба на загревању. Разумем да као кошаркаш имам одређену одговорност и у овој ситуацији сам пустио да изађе оно најгоре од мене - признао је Кубанац.

Иначе, за екипу Клужа наступа и бивши репрезентативац Србије, Стефан Бирчевић који је учествовао у кошкањима на паркету.

БОНУС ВИДЕО: 

ЦРНО-БЕЛО ЧУДО: Партизан од -20 до победе над Звездом у вечитом дербију

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".