Потрага за несталим мушкарцима Милошем М. (37), Ненадом Т. (38) и Миланом Н. (36) и даље траје. Да подсетимо, они су се у суботу увече, око 21 час, преврнули у чамцу у близини Панчевачког моста. Милош М. (37) је из Земуна, Ненад Т. (38) је из Угриноваца, док је Милан Н. (36) са Новог Београда. Четврти мушкарац, Мане К. (37), је једини успео да исплива.

Отац несталог Ненада Т. (38) се огласио и открио да је његов син са другарима у суботу ујутру отишао да роштиља са другарима. Није знао где су се били запутили. "Јој", кратко је изустио уплашени отац несталог Ненада.

Сестра Ненада је додала да се он у суботу нашао са друговима које дуго није видео и да су отишли да праве роштиљ на Белу стену. Открила је и да су се у потрагу укључили и његови другови.

"Не знамо још ништа. У потрагу су са, према Тамишу, кренули и његови другови. Сви су укључени у потрагу. Мане је под седативима. Сви су они ожењени и имају децу", каже сестра несталог Ненада Т.

Мане К. (37) је једини успео да исплива и прегледан је у Ургентном центру. Према незваничним информацијама, изјаву је дао у полицији, али није могао да каже шта је могао да буде разлог превртања њиховог чамца. Према Манеовим речима, успео је да исплива у близини кафане "Код Рената".

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".