Слоба је скоро реновирао породични дом, а насеље у којем су их већ сви прихватили, веома је мирно и тихо.

Слоба и Јелена се одлично слажу са својим суседима, те прве комшије за њих имају само речи хвале.

- То су нам прве комшије, дружимо се. Немамо да кажемо ништа осим да су најбоље комшије на свету - рекао је брачни пар који живи у непосредној близини.

- Одличне су комшије и добри људи. Све најбоље имам да кажем о њима. Дружимо се често и знамо да можемо да се ослонимо на њих ако нам било шта затреба, баш праве комшије - истакла је једна од комшиница из улице.

Фото: АТА имагес

 

 

У дому Радановића су, чини се, кућни послови подељени, те су за куповину намирница задужени мушкарци.

- Не долазе они често код нас. Слоба зна да наврати, али његов таст је вероватно тај који је задужен за куповину. Он долази свакодневно и диван је господин. Обично купује неке намирнице које људи и иначе купују, ништа специално. Увек поприча са нама, похвалио се да је добио унука. Изузетно је фин, док Слоба није толико причљив. Пристојно се јави свима, али избегава било какве дубље разговоре - тврди један од продаваца у оближњем супермаркету.

Једна од комшиница је и пословно сарађивала са певачем.

- Радила сам у локалу који је купио. Немам да кажем ни добро ни лоше о њему. Чула сам да је спасио човека који је хтео да скочи са моста и свака част на томе, али он се прославио у “Задрузи” где је преварио жену. Сада се о њему прича само лепо, али не мислим да даје добар пример младима - изјавила је госпођа која живи у околини.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".