Око 2:15 сати у загребачкој Илици, 20-годишњи младић, из само њему знаног разлога, пришао је групи индијских држављана те их вербално напао, преноси Јутарњи лист.

Према писању овог листа, осим што их је псовао, он је у свом налету агресивности и беса одлучио да удари ногом у потколеницу 25-годишњег држављана Индије, док је другог, 23-годишњака из Индије, ударио шаком у лице притом му разбивши диоптријске наочаре.

Престрављени странци потражили су спас у оближњем угоститељском објекту у који су се склонили, а где их је, након што их је пратио 20-годишњак поново вербално напао.

За крај се поновно обрушио на 25-годишњег Индијца којег је претходно ударио у потколеницу тако што га је ударио и дланом у потиљак.

Срећа у несрећи је да је полиција врло брзо стигла на интервенцију те ухапсила 20-годишњака над којим је у току криминалистичко истраживање како би се утврдиле све околности излива беса над страним држављанима у Загребу.

Подсетимо, прошлог је викенда објављен срамотан снимак инцидента који се такође догодио у центру Загреба.

Месић је ухапшен након што је објавио видео у коме вређа достављача, иначе, Индијца.

 

 

- Је**ни нигеру, оди дома у Индију! (...) Ово је наша земља, Хрватска, ово је Европа. За беле људе, а не за црнце - рекао је овај неонациста на снимку.

БОНУС ВИДЕО:

ПОГЛЕДАЈТЕ КАКО СЕ "ДЕМОКРАТСКА ЕВРОПА" ОДНОСИ ПРЕМА ЉУДИМА: Узнемирујући снимак шири се мрежама

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".