Џејкоб Фереро, познатији као Бабарога, осуђен је на најмање 45 година затвора јер је суд доказао да је 2014. године насмрт претукао и задавио своју 22-годишњу партнерку Саманту Гринли која је била трудна, убивши истовремено и њихово нерођено дете.

Како пишу медији, мајка убијене девојке Вини Чутс била је ужаснута када је открила да је Фереро пронашао нову љубав иза решетака. Како преноси британски Сан, Бабарога је започео романсу из затворске ћелије са извесном Челси Биркет (30) из Шкотске. 

Она свакодневно размењује поруке са њим, и према писању медија, јако подсећа на његову бившу девојку која је уједно и његова жртва. 

Љубав заиста нема граница. Било је много непотребних коментара. Нема потребе за тим. То је једноставно непристојно и непоштовање. Све што сам урадила је да сам се заљубила и одлучила да желим да покажем колико ме то чини срећном. Искрено, Џејкоб је супер, није насилан. Обећавам да сам безбедна - рекла је Челси.

Све ово је јако узнемирило мајку убијене Саманте која истиче да је боле детаљи романсе Џејкоба и Челси. 

- Не прође дан а да се не сетим своје ћерке. Челси, дубоко нас повређујеш објављивањем ваше романсе на друштвеним мрежама и представљањем њега као доброг момка. Није само украо ауто. Он је убица. Убио је моју ћерку и убио нерођено дете. Живот је сувише кратак. Охрабрујем вас да наставите са својим животом и пронађете здрав начин да добијете прегледе на друштвеним мрежама - рекла је Вини.

Према речима судије, Фереро је претукао Саманту бејзбол палицом, а затим је задавио након свађе због тога што је мислио да дете које носи није његово. Након тога, два дана је седео са њеним телом у њиховом стану  у Колумбусу у Охају пре него што ју је умотао у завесу за туширање. Затим ју је сахранио у плитку гробницу испред цркве и запалио њихов дом како би покушао да прикрије свој злочин.

Фото: Јутјуб принтскрин/NBC4 Columbus

 

Породица и пријатељи страдале недељама су тражили Саманту, не знајући да је убијена. Ноћ након што су одржали бдење уз свеће, Фереро је признао и одвео полицију до места где је закопао Саманту, која је у том тренутку била у трећем месецу трудноће. Управо зато се на њеном надгробном споменику налази и почаст њеном нерођеном детету. 

Њена мајка Вини истиче да још увек размишља о томе колико су застрашујући били њени последњи тренуци. 

- Волела бих да питам Челси да ли зна како се осећала моја ћерка након што ју је убица претукао бејзбол палицом? Да ли зна да му то није било довољно, већ јој је ставио и руку око грла и "истиснуо" њен последњи дах? - рекла је ожалошћена Вини. 

Иначе, Фереро је надимак Бабарога добио у судници након што су га тужиоци тако описали.

БОНУС ВИДЕО:

ГРАД СВЕТЛОСТИ ЗАТРПАН СМЕЋЕМ: У Паризу се навелико виде последице штарајкова

(The Sun)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".