- Радим тајну тетоважу за свог вереника, а он не зна за то... и сазнаће на дан венчања - рекла је Медисон Кроули из Атланте, у свом популарном ТикТок видеу, снимљеном 11 дана пре њеног венчања.

У видеу, који је прикупио више од 464.000 прегледа, Медисон, професионални фотограф, снима исечке себе како се смеје док јој се на задњици тетовира црно слово "Г" у курзиву, у знак наклоности према њеном будућем мужу Грегу.

- Опседнута сам тиме, јако ми се свиђа - рекла је бринета када је тетоважа била готова, те истакла изазове с којима би могла да се суочи док њена тетоважа зацељује.

Тако је додала да ће бити мало теже бринути се о њој него што је мислила, јер се тетоважа налази на задњици, а уз то, мора да је скрива од вереника.

- Дефинитивно сам замишљала секс на нашу прву брачну ноћ и надам се да ће бити дивље и да ће му се тетоважа свидети. Нисмо још имали секс, тако да ће то бити мало, слатко изненађење - додала је.

Но, многим корисницима није се свидела њена идеја те су ју критиковали.

- Добар начин да се урекне ова веза - написао је нимало импресионирани коментатор.

"Лоша одлука", "Две године и бићете разведени”, били су још неки од коментара.

Један корисник открио је како и сам има тетовирано име своје бивше супруге, те да то баш и није паметна идеја. Но, упркос негативним коментарима, Медисон је ипак добила и низ похвала од неких корисника.

- Одлична идеја, одушевљена сам - коментарисала је једна корисница.

- Искрено, и ја то желим да учиним - додала је друга.

Неки корисници бринули су се да ће покварити изненађење, дељењем видеа на друштвеним мрежама, но она је објаснила да њезин заручник баш и не користи мреже, те да нема Тик Ток профил. 

БОНУС ВИДЕО: