Вања је након што ју је Јелена вређала на такмичењу, путем друштвених мрежа позивала на насиље певачице, после чега је дисквалификована. 

Случај Вање Кнежевић није се смиривао месецима, а певачица Светлана Цеца Ражнатовић је одлучила да јој изађе у сусрет и помогне јој да сними спот и песму. Овај Цецин гест многи су протумачили као "ударац" ривалки и тадашњој чланици жирија поменутог такмичења. 

Вања је уписала Стоматолошки факултет, али певање није заборавила. Велика жеља јој је била да упозна певача Слобу Радановића, а та жеља јој се и остварила. 

- Углавном људи мисле да је јако тешко упознати певаче који вансеријски певају (или генерално-певају), а приземни су људи. Слобо, демантовао си све то.. каква енергија, какав глас.. одушевљена сам. И само ћу рећи част ми је што сам те упознала - истакла је Кнежевићева уз заједничку фотографију са Радановићем.

Подсетимо, Слоба је након скандала са Карлеушом у "Звездама Гранда" подржао младу Вању.

- Кад се прихватиш посла жирија, треба да знаш да кандидати који дођу ту нису канта за смеће или врећа г**ана у коју ћеш сад и ти да сипаш своја г**на и токсине који извиру из твојих личних фрустрација. Престани да смараш - написао је певач на свом Твитеру, алудирајући на Јелену.

(Србија данас)

БОНУС ВИДЕО: