Миркина и Вујадинова љубав важи за пример младим паровима. Глумица је врло брзо одлучила да постане мајка, а млади фудбалер желео је свадбу одмах када је сазнао да је његова вољена остала у другом стању. Међутим, лепа Мирка је тада имала сасвим друго мишљење и приоритете. Од почетка забављања постали су родитељи сина Андреја, годину, две касније и ћерке Адријане, па потом сина Михајла, а прошле године и девојчице Анике. Свадба овог пара је скоро око петнаест година тема медија, али се из године у годину одлаже што због бриге око деце, што због селидби због Вујадиновог посла. Мирка је та која одлучује када ће се свадба догодити, а почела је да ради на емисији која се бави свадбама и и обичајима. Она је открила своје утиске: 

- Волим свадбе јер су саме по себи атракција. Многи обичаји које сам видела широм Србије су ми блиски, али има и оних за које нисам знала. Необично ми је било када сам на једној свадби видела да се погача носи од госта до госта, а они је ките новцем, као и када се чита из свеске ко је колико новца дао младенцима - рекла је Мирка, па открила на шта ће обратити пажњу кад буде прављена њихова свадба: 

- Увек када је весела атмосфера и играју сви од седам до 77 година, кажем да бих волела такву свадбу јер је то оно што ће људи запамтити. Као и свака друга жена примећујем детаље, лепу декорацију, али када све прође, нико се не сећа какве су биле салвете или машне, већ каква је била атмосфера.

(Стори)

БОНУС ВИДЕО: