Незапамћени хорор догодило се 16. марта у једном селу надомак Зрењанина, а осумњиченима се на терет ставља да су извршили два кривична дела - разбојништво и силовање.

- Осумњичени су, наводно, неко време вребали жртву. Пошто живе у истом селу, знали су да је она сама и да нема ко да је заштити. У жртвину кућу насилно су упали у среду увече и тада почиње њен пакао - каже извор из истраге и додаје:

- Ударали су је рукама и ногама по телу, претили да ће је заклати, убити, и да од ње неће остати ништа. Језива тортура трајала је неколико сати, а насилници су у једном тренутку узели нож и почели да се сурово иживљавају над беспомоћном женом. Ножем су јој на тело урезали иницијале.

Према речима нашег извора, када су двојица насилника завршила са иживљавањем, готово онесвешћену жену су оставили да лежи насред куће, а они су обавили преметачину.

Фото: Фејсбук принтскрин

 

- Шта су тачно украли није са сигурношћу утврђено, а након злодела су побегли. Напаствована мештанка је целе ноћи лежала у кући - каже саговорник Курира.

Повређена жена је, како каже наш извор, смогла снаге да позове помоћ тек ујутру.

- Наводно је позвала комшију, који је одмах позвао полицију и Хитну помоћ. Повређена и измучена, жртва је превезена у зрењанинску болницу, где су јој констатоване бројне повреде, а детаљним прегледима је утврђено да је и силована - наводи саговорник.

Мештани села кажу да су ван себе због овог злочина, а за ухапшене немају лепе речи.

- Они су малтретирали цео село, готово сви су са њима имали проблеме. Цело то друштво је познато по невољама. Ипак, овако нешто нисмо очекивали и сада смо потпуно сломљени - кажу огорчени мештани и додају:

У страху

- Желимо да се оваквим монструмима једном за свагда стане на пут, да се више никада ни једној жени не догоди ово што се догодило нашој комшиници. Све жене, које живе саме у селу, су у страху. Закључале су се у куће и чекају да ли ће их неко напасти у рођеној кући, јер то друштво ком је припадао и ухапшени Љ. Н. је прилично велико и опасно.

Мало је рећи да је проблематичан

Наши саговорници кажу да ухапшени Љ. Н. живи у великој породици и да је ожењен..

- Он нам је добро познат и сви знамо ко је он. Живи у великој породици која је, мало је рећи, проблематична. Често праве проблеме по селу. Малолетник, који је с њим ухапшен, раније је живео у истој улици као и Љ. Н. и дружили су се, али се недавно одселио. Једно време га нисмо виђали. Зачудили смо се откуд сад он у тој причи, али очигледно је наставио дружење са Љ. Н. - причају нам комшије.

Тешка судбина, остала без мужа и два сина

Комшије кажу да жена која је преживела језиво насиље, има тешку и трагичну животну причу. Она је за само годину и по дана остала без оба сина, а муж јој је настрадао још на ратишту девдесетих.

- Пре око три године, неки мештани су претукли њеног млађег сина који је тада једва преживео. Његов старији брат је хтео да се свети тим људима, али је полиција то спречила и то се смрило. Убрзо потом, старији брат је преминуо од срчаног удара. Мајка је то једва преживела, а онда је кроз годину и по дана доживела још један ударац. Изненада јој је преминуо и млађи син, само се срушио. Од тада, она тугује сама у тишини - кажу мештани и додају да је жртва недавно преживела тешку операцију, од које се није ни опоравила како треба. - Не можемо да верујемо да јој се сада ово догодило - кажу они.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".