Милена сматра да Звезданове сузе нису знак искреног покајања.

- Не, искрено покајање није, манипулација као и до сад што он врло добро ради кад је Ана у питању. Ја бих то назвала одврнуо је чесму, али буквално.

Анина кума прокоментарисала је и Звезданове наводе је Ана сваког свог партнера варала са њим, па и Ацу Булића.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Zadruga Official

 

- Како да не. Тражим погрдне речи, али не налазим. Он је један манипулатини лажов, можда и најгори ког сам у животу видела. Сад бих ја поставила његово чувено питање њему, шта си тражио са њом толике године кад је психијатриски случај, таблетоманка, коцкарка? До сад је питао он, а сад бих питала ја, шта си толике године радио са том женом? Лаже, а на Бога не мисли. Чак и Ана заборавља, а ја јако добро знам. Ана је била са Ацом пре 30 година, а са Звезданом последњих 15. Да је обрнуто било би океј да је Звездана варала са Ацом, па да кажемо да је могуће, али Ацу са Звезданом та прича је ван мозга и сулуда. То је сумануто и ван памети. Они јесу били млади и била је идеја кад добију дете да ће се узети јер она је тад била у својим деветнаестим годинама, али претпостављам да због лудила у којем плива у овом тренутку да није ни сама схватила да је то било пре 30 година. Звездана тад није било ни на мапи.

Звездан је рекао да је Ана свог бившег мужа последњих годину дана брака варала са њим.

Фото: Принтскрин/Задруга Оффицал/Инстаграм/milenaacademy

 

- То је ноторна лаж јер сам врло интезивно у том пероду била део њеног живота. Ја сам сведок и још једна другарица свега тога, то је ноторна лаж. Ана је била таква госпођетина да је она са својим супругом села и рекла му искрено шта се дешава јер она јесте Звездана виђала у пар наврата, али то је била кафа. Он је њу салетао са свих страна јер се познају од раније до те мере се заинтригирала и почела да се заљубљује. Мени је жао што њен бивши супруг не жели да се јавно оглашава. Он данас има брак, има мало дете и то су разлози, а притом и брине о њихово двоје деце. Он је врло искључив да не жели да изађе у медије, али верујем кад она изађе да ће се заједно са њом појавити у медијима и све то демантовати јер је он један сјајан тип. Он и Ана и дан данас имају феноменалан однос, притом Ана је дошла супругу и рекла: "Ја сам се заљубила, ја желим да те оставим". На све то Ана се тад иселила из стана, а деца су остала са Салетом, ништа није тражила, а касније су Сале и она у ходу све решили као људи. Он је диван бивши муж којег би свака жена пожелела, а посебно јер је Ана њему у лице рекла да се заљубила, чак и у кога, што данас немамо прилку често да видимо. Села је и била госпођа, сви ми блиски људи то јако добро знамо.

(Пинк.рс)

БОНУС ВИДЕО: