У судници је у једном тренутку приказан сет фотографија које је сачинила полиција, али је наведено да је са полицијом присутан и оптужени Владе Драганић, власник куће у Ритопеку.

У том тренутку, Марко Миљковић је затражио да се провери где је тог 18.јула био Драганић, када су настале поменуте фотографије.

Међутим, сада се намеће питање ко је Владе Драганић за којег се раније спекулисало да се и он нудио за сведока сарадника, али да тај статус није добио.

Драганић је, иначе, власник куће у Ритопеку у којој је, како се тврди оптужницом Специјалног тужилаштва, Беливукова екипа у тајној просторији ликвидирала своје противнике или оне који су им се озбиљно замерили, а потом на стравичне начине уништавали трагове и њихова тела.

Све то су сликали и слали преко апликације "Скај", коју су стручњаци у иностранству успели да отворе, па су полиција и тужилаштво тако у руке добили драгоцене доказе против овог, показало се, изузетно суровог криминалног клана.

Такође, како се раније спекулисало, Драганић је након хапшења пре годину и по био у озбиљној депресији. У притвору, наводно, није хтео да излази из ћелије, одбијао је оброке и смршао је тридесетак килограма.

У међувремену, процурила је информација да се годинама бавио рекетирање и зеленашењем, те је тако стекао посед који има.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".