Фото: Друштвене мреже, Јутјуб принтскрин/MUP Republike Srbije

 

Адвокатица је потврдила информацију и открила да јој мајка тенисерке отказала пуномоћје из материјалних разлога.

- Да, мајка Јеленина ми је рекла да немају новца да ме плате и отказала ми је пуномоћје. Ја сам посетила Јелену у притвору и она ми је рекла да су јој отац и мајка рекли да је више нећу заступати и да јој је зао због тога - рекла је адвокатица.

Подсетимо, претрес кола некадашње шампионке Србије у конкуренцији до 14 година, извршен је у насељу Кумодраж, и том приликом је у гепеку кола откривена црна спортска торба са 20 пакета марихуане. Осим црне торбе у гепеку смарта је било више тениских рекета, а у смарту на месту сувозача је био тинејџер стар 17 година. Ниједно од њих се нису опирали приликом хапшења и Јелена је полицији одмах рекла да је тениски тренер и да она и младић затечен у ауту са њом иду са Копаоника где су јој торбу дала НН лица да повезе некоме у Београду ко је буде звао.

Фото: Друштвене мреже

 

Рекла је да није отварала торбу и да јој је речено да су унутра личне ствари, сазнаје наш лист од извора блиског истрази.

Она је из Кумодража полицијским колима одведена на саслушање у СБПОК због постојања основа сумње да је извршила кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога .

На саслушању у Вишем јавном тужилаштву Јелена М. није изнела одбрану јер је одлучила да се брани ћутањем у овој фази поступка.

Истражним органима је током легитимације рекла да већ неко време живи са емотивним партнером који је ММА тренер као и да она повремено зарађује дајући приватне часове тениса деци.

Комшилук тинејџерке згрожен је вешћу о Јеленином хапшењу јер тврде да важи за примереног спортисту и лепо васпитану девојку коју је одгајала мајка васпитачица док је отац радио као професионални возач камиона.

(Република)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".