Миодраг поред сјајних улога у популарним остварењима попут "Јужног ветра" и "Балканска међа" има запажену улогу и у серији "Јужни ветар". Глумац је сада открио какав је заправо Зоран којег тумачи у серији "Убице мога оца".

- Ми се сви осећамо тамо као нека породица, јер толико дуго радимо заједно. Функционишемо сјајно. Зоран је лик који је искомплексиран у својој амбициозности, због чега ми је у том смислу отварао врата и даљи простор. Са друге стране су ти односи, Марјановић, који зна да је Зоран такав и намерно га гура негде и даје високе функције, како би опет могао да управља са њим. Уживам да играм са Тиком, али и са Јанкетом, са којим се увек шалим, колико волим да га малтретирам у тој серији. Суштински, Зоран осећа да је Мирко способнији полицајац на терену и то га нервира, а свестан је и да је неко ко ће да прећути и неће да буде лојалан шефовима, рекао је популарни глумац.

Радоњић је испричао и анегдоту коју је имао током студентских дана са колегом Иваном Михаиловићем.

Фото:Танјуг/Драган Кујунџић

 

 

- У то време јако смо волели да играмо тенис, Иван и ја смо били тениски партнери и увек смо имали опрему код себе. У паузи на факултету између предавања, одлучили смо да одемо на најближи терен. Прескочили смо ограду и испостави се да је то посед Словачке амбасаде, на шта ми уопште нисмо обратили пажњу. Играмо ми тенис и одједном долазе две патроле, али које су опколиле терен, али не смеју да уђе на њега, јер је територија друге државе. Иван је у то време већ снимао "Војну академију", па су га многи и познавали. На крају, морао је да изађе Амбасадор Словачке, коме смо објаснили како смо доспели ту и да није у питању никакав терористички напад, закључио је популарни глумац у емисији "Први ред" на телевизији К1.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".