- Повели смо куму, кума и онако у кошуљама и фармеркама отишли да се венчамо. Нико није ни знао за то, ни мој брат, ни тата, ни мама. Почео је рат и кренуо је распад система. Између маме и жене, и жене и дроге изабрао је дрогу - испричала је певачица у ријалитију, али тада није говорила да је и она пробала опијате.

О том искуству говорила је својевремено у једном интервјуу.

- Према наркоманима сам увек имала страшну аверзију и мислим да их треба гурнути у провалију што пре јер ми та грешка друштва не треба у околини, макар ми био и брат рођени. Тек сам у 33. години први пут видела хероин, ову дрогу користили су и музичари са којима сам снимала плочу. Видела сам да ти људи не функционишу без тога. Ја сам по том питању била права необразована сељанка, која ништа о томе није знала - искрено је причала Викторија пре неколико година.

Фото: РТС принтскрин

 

- Појма нисма имала да узимање дроге може да доведе до тога да човек умре од обичне упале плућа, од грипа, да пропада цео организам, страдају кости. Гледала сам једног пријатеља који је свој зуб извадио прстима. Хероин сам пробала из знатижеље, незнања и радозналости. После завршетка снимања, након што сам га узела, осећала сам се као да ме је савладао грип. Колеге су ми рекле да је то почетак кризе. Побегла сам убрзо на море и више никад нисам погледала то својим очима. Иглу нисам никад пробала - испричала је тада Викторија, и у истом интервјуу додала:

- Мој тадашњи супруг је наставио да се дрогира. Доживела сам да се вратим са турнеје и да нађем празан стан. Када сам видела да му нема повратка, развели смо се. То је било 1993. године и од тада смо изгубили сваки контакт. Пре неколико месеци су ми јавили да су га нашли у хаустору и да је завршио на најстрашнији могући начин. Као бескућник, без дијагнозе. Није се предозирао, нити је пио алкохол. Он је једноставно умро од хладноће и глади - рекла је она тада.

БОНУС ВИДЕО: