Певачица Маја Николић и фолкер Аца Лукас нису задовољни победником и први су који су рекли да им се не допада српски представник за Евровизију.

Лукас је рекао да је песма одвратна, а Маја да је нумера брука за Србију из разлога што је демонизована кореографијом и мрачном енергијом спавања.

Лука се сада, први пут, осврнуо на ове негативне коментаре и искрено проговорио о свему.

Фото: РТС принтскрин

 

- Мислим да је јако лепо што постоји комуникација. Не треба бити ни у какву руку насилан са коментарима, то није добар начин понашања. Што се тиче Србије увек су постојале 2 културе. Уз дужно поштовање тим мојим колегама, они су старији и имају другачију културу од мене. Тако да је нормално да не разумеју. Што се тиче млађих људи из музичке индустрије, публике, али и старијих људи који ми прилазе на улици да ми честитају они разумеју ту поруку - рекао је певач и додао:

- Да сам урадио нешто много слаткасто људи би били индеферендни, да смо отишли превише на етно и тако. Ми се много жалимо као нација. Ја сам се такође тако жалио док сам овде живео, па ме је изабрала Енглеска да се не жалим ни на шта. Немам никакву побуду да негативне коментаре, али сам научио да лепо реагујем на позитивне коментаре - рекао је Лука искрено у емисији "Пулс Србије" на Курир телевизији.

БОНУС ВИДЕО: