Прослављени глумац Зоран Цвијановић годинама је на домаћој глумачкој сцени. Његов живот обележиле су многе велике улоге, а за свој највећи успех глумац сматра то што је добио наследицу, ћерку која је кренула његовим стопама. 

Њих двоје ретко када виђамо у јавности, а оно што су сви могли да виде на основу фотографија са друштвених мрежа Милена Цвијановић је прелепа млада жена.

Наиме, још као тинејџерка Милена се одселила у иностранство где се школовала, а потом и удала. Таленат за глуму наследила је од оца, па не изненађује чињеница да је и она кренула пут глумачких вода. 

 

 

Није тајна да је глумац био у незавидној финансијској ситуацији када је његова ћерка требала да оде на даље школовање. 

Милена је новац за школовање скупљала јер је то био њен највећи сан. И сам глумац Зоран Цвијановић уплатио прилог од симболичних 50 долара.

Међу првих десеторо људи који су Милени донирали симболичну количину новца за школарину нашла половина ватерполо репрезентације Србије, и то Филип Филиповић, Душко Пијетловић, Стефан Митровић, Живко Гоцић и Милан Алексић.

Након што је успела да упише чувени Универзитет Беркли, а како је сама навела у есеју на сајту, родитељи су успели да прикупе још један део новца потребан за путне трошкове, смештај и исхрану, здравствено осигурање, књиге и веома скупу годишњу школарину од чак 40.000 долара.

 

 

Након тога, пре око две године,  она је рекла судбоносно "да" свом изабранику. Венчање се одиграло у Лос Анђелесу, где и данас живи.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".