Ђани је био прилично критичан када је говорио о певачима: 

- Међутим, има тих колега који на све мисле, само не на каријеру. Митар се бави тиме шта раде клинци, шта раде Буба и Џала. То коментарише уместо да гледа своја посла! Кад смо били у једном хотелу, њега не би нико приметио да ја нисам био ту.

Фото: Инстаграм принтскрин/mitarmiricofficial

 

Радиша је у одличним односима са Светланом Цецом Ражнатовић, али се не друже приватно: 

- Цеца и ја се много поштујемо. То је тако годинама и увек се поздравимо кад се негде сретнемо. Нисмо сад у фазону да смо велики кућни пријатељи, али се добро испричамо кад смо приватно на некој прослави или тезги. Радимо исти посао, па се стално срећемо. Што се тиче Вики, не дружимо се превише. Иначе је готивим, њен Ташке и ја смо заједно радили неке албуме - прича фолкер и додаје да је све постигао својим успехом:

- Сам сам се, богу хвала, изборио за своје место под сунцем. Једино ми је Кемиш помогао кад је требало да издам први албум. Он је једини био уз мене, све остало је морало дебело да се плати. Сам сам се пробијао. Да нисам имао добре песме и да нисам добар певач, не би ме нигде било! Срећан сам што нисам ничији роб и немам менаџера. Имам од менаџера моју жену и још једног друга! Најлакше је да неког тако узмем и да им будем роб, али то никад себи не бих допустио. Много њих ми се нудило, али ја дођем на тезгу, одрадим посао и тражим да ме исплате. Нема код мене овде певам, овде нећу. Поштујем све и певам код свих. Зато ме толико људи и зове. Нисам инвалид да неко други уговара послове за мене. Имам памет, жену и озбиљну екипу музичара.

(Скандал)

БОНУС ВИДЕО: