Тужилац- Колико сте и од кога добили новца за активности које сте имали?

Хрватин -  За Горана Величковића 10.000 евра,  за Лазаревића, 20.000 за примопредају новца, за Здравка Радојевића сам добио 10.000 евра.

Тужилац – Од кога сте добили скај телефон, када 

Фото: МУП, Принтскрин

 

Хрватин- Имао сам два надимка Лео Лука, па онда Анакин, добио од Марка Миљковића и Милоша Будимира.

Тужилац – Шта вас је определило да учествујете у убиству Величковића

Хрватин – На првом месту припадност групи. Новац за Величковића су ми обећали Беливук и Миљковић. Миљковић није волео Величковића, имали су сумње да је „дупљак“, а када су га ухватили, показало се да је на вези са Филипом Кораћем, тачније са „шкаљарцима“.

Видео слике тела

Тужилац- Видели сте слику на којој је Горан Величковић. Шта је на тој слици

Хрватин – Видео сам слику.

На ово су адвокати почели да протествују јер наводе да су те слике са скаја, а да још није одлучено да ли ће оне бити узете као доказ.

Хрватин -  Ја сам видео фотографије, видео сам неколико, ову чувену са Лалићем и Беливуком где држе главу, да на телу пише „Кораћ пи...“, на леђима исписано крвљу, исечене делове тела. То су форографије пре уништења потпуног Горана Величковића. Ја сам видео те слике и слике покојног Глигоријевића, остале нисам видео.

Тужилац- Хоћете описати слику где је Глигоријевић?

Хрватин – Видео сам тело, да је на телу писало „издаја“, на задњици „Трајко“, сликано у секвенцама како су га секли.  Види се корито, да стоје најлони около. 

Тужилац – Ко је био у обезбеђењу Беливука и Миљковића

Хрватин - Владимир Грек, Сенад Решовић и два брата.

Фото: МУП

 

Хрватин затим наводи да је на стадиону Партизана, а везано за отмицу Николе Митића у просторији коју су користили, затекао све који су учествовали у пратњи. Митић је седео у тој просторији, коју зове канцеларија, да би затим до детаља описао шта се у њој налази. Митић је, како каже пребијен:

-Био је надувен, цурила му је крв из носа, био је збуњен. Ја сам њему поставио пар питања, зашто прати, да ли за Шарца и колико је пара добио.

Убиство Лазара Вукићевића и Николе Митића

Тужилац - Ко учествује у уништавању тела Лазара Вукићевића?

Фото: МУП

 

Хрватин - Ја нисам али знам да су била браћа Будимир, Драганић. То знам јер ми је Драганић тражио да дођем до куће, донесем неке ствари и одменим неког од њих тројице и проспем остатке, али ја нисам могао.

Судија - Везано за Николу Митића, како је био обучен?

Хрватин – Не сећам се. Његово тело смо уништавали ја, Лалић, Милош Будимир и Драганић. Тада се први пут упознајем са уклањањем тела. Он је био убијен дан раније, видео сам да је био преклан.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".