Један пар је током реновирања куће пронашао скривену кутију на тавану, а на њој је на велшком језику било исписано да нипошто не сме да буде отворена.

Почело је тако што су нови власници куће пронашли кутију скривену у каменом зиду, а недуго потом и огледало унутар којег је био запечаћен кључ.

Радозналост је одрадила је своје, па су ти људи отворили шкрињицу у којој су затекли четири предмета: огрлицу, прамен косе, још један кључ и нешто налик спаљеном комаду оуија плоче, каква се користи за комуникацију са духовима.

- О, да. Тако започиње радња у хорор филмовима - написао је неко у коментарима, док су аутори канала исправно претпоставили да се унутар тавана налази још једна кутија.

Затекли су је испод паркета, а унутар те шкрињице пронашли остатак оуија плоче, насликан пентаграм и угравирану реченицу: Не допустите јој/томе да проговори.

Засад је на томе стало, а корисници поменуте друштвене мреже извели су три претпоставке:

1. Да су се претходни власници куће забављали црномагијским ритуалима и потом зажалили.

2. Да су се претходни власници из шале одлучили да испрепадају нове станаре.

3. Да су сва три досадашња видеа осмишљена и режирана како би привукла пажњу корисника ТикТока.

Сваки од та три сценарија чине се као лако могућа, а време ће нам можда рећи који је од њих тачан. У сваком случају, гледаоци занимљивих клипова добили су дневну дозу језе.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".