Артем је нагласио да је суштина у унутрашњем квалитету а не толико у спољашњем. Особина коју жена мора да поседује је самопоуздање са дозом самољубља. Овај психотерапеут и сексолг привукао је пажњу својом теријом о прељубама.  

- Када се жена осећа као нешто посебно као редак дијамант, када себе види као јединствену личност, ако сигурна у себе и своје квалитете и емитује срећу и секеспил, онда је вероватноћа да ће је партнер преварити или напустити готово минимална - каже Толоконин и додаје:

- Осим тога, мање је вероватно да ће мушкарци преварити жене које се не плаше прељубе.

Фото: Профимедиа

 

- Привлачимо у живот оно чега се плашимо. Ако се жена не плаши издаје свог партнера, онда ће вероватноћа да ће он шврљати бити минимална - рекао је сексолог.

Жена такође мора да да безусловну љубав мушкарцу поред кога је: 

- Онда партнер осећа све што му је потребно у животу од жене, ако има све што му је потребно, другачије ће посматрати друге жене, односно изазови “са стране” ће му бити мање привлачни.

Фото: Профимедиа

 

Осим тога, утиче и то у каквој је породици и у којим је условима жена одрасла: 

- Када родитељи, баке и деке нису варали, а у породици је владао склад, ред, срећа и љубав, то је такође веома добар образац да се створи однос у којем неће бити варања. Пошто тога нема у њеном сећању, ово болно искуство (ако је било још више код њених родитеља, баке и деде) неће доминирати - закључио је стручњак.

(Објектив)

БОНУС ВИДЕО: