Фирма која организатор отказаног концерта, поднела је тужбу Трговачком суду против Пула спорта, дворане где је требало да се одржи поменути наступ, а након што се спекулисало о могућем преокрету, то се ипак неће десити, сазнаје "Глас Истре".

Наиме, концерт народне музике у Спортском центру се ипак неће одржати, одлучио је Трговачки суд у Пазину, односно судија Дамир Рабар.

Фото: АТА имагес

 

Кеба се недавно огласио и открио да је смирен поводом целе ситуације.

- Не осећам никакав немир поводом свих тих дешавања око концерта у Пули. Тај човек који је донео ту неразумну одлуку, није сам у тој причи. Како се каже: "Пада снег да покрије брег, али и да звер открије траг". Откриће се сви они који и те како стоје заједно у договору са њим. Шта мисле да ће добити са тиме то је њихова ствар, лично мислим да губе - истакао је Драган Којић Кеба.

Фото: Н. Скендерија

 

- Поздравио бих све оне широм Хрватске, има их на хиљаде и хиљаде, а знам сигурно да и те како воле моју и Анину песму. На крају са задовољством да додам да живим у земљи Србији, која никада неће прибегавати таквим мерама забране музике и размене културе икакве уопште. Толико - додао је Кеба за медије.

БОНУС ВИДЕО: