Д.С. је, према незваничним сазнањима, раније позајмио од Ч.Љ. 1.000 евра, уз зеленашку камату и у договореном року му је вратио укупно чак 3.000 евра!

Међутим, Ч.Љ. је, наводно, наставио да тражи паре од Д.С., па му је овај у налету беса забио нож у груди, а онда се предао полицији.

Описао злочин

Извор из истраге каже да је Д.С. у суботу око 16.45 ушао у полицијску станицу у Обреновцу и полицајцима рекао: "Дошао сам да се предам. Убио сам човека".

 - Рекао је још да се тело налази у изнајмљеном стану и навео адресу. Полицајци су га потом претресли и у торбици коју је имао код себе пронашли крвав нож. Он им је одмах казао да је то оружје којим је убио свог познаника - рекао је извор.

Неколико патрола полиције је заједно са осумњиченим одмах отишло до стана у ком Д.С. живи и тамо су у једној фотељи пронашли мртвог старијег мушкарца, који је имао неколико убодних рана по грудима.

 - Екипа Хитне помоћи могла је само да констатује смрт несрећног човека, а полиција је затим утврдила његов идентитет. Крви је било свуда по соби, као и на фотељи у којој је био убијени мушкарац. Након увиђаја, тело је превезено на обдукцију - напомиње извор.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: