Диван тренутак овог пара разнежио је многе на друштвеним мрежама након што су Слејман и Кејт објавили видео на ТикТоку. Видео, који је прикупио више од 18 милиона прегледа, приказује Кејт како свом супругу говори да му је отплатила хипотеку.

Видео почиње Слејмановим говором: "Управо сам добио имејл од своје банке у којем пише да је мој депозит данас уплаћен." Појаснио је да није дао никакав депозит за своју хипотеку и да не зна одакле је дошао.

Слејман је био шокиран и напет као што би свако био кад види непредвиђену финансијску трансакцију на свом рачуну. Рекао је да је то неко можда учинио случајно, а његова супруга Кејт му говори да није случајно и додаје: "То сам била ја", остављајући супруга шокираног док он зури у њу, покушавајући схватити њене речи.

@slaimanandkate Paying Off my Husband’s Mortgage 🥹 #fyp #emotional ♬ Get You The Moon - Kina

Док је Слаиман покушавао да схвати зашто и како је то учинила, Кејт га је уверавала да је платила у његово име. Одговарајући на његова поновљена питања, Кејт му је одговорила: "Зато што то заслужујеш. Чиниш толико за мене све време."

Слејман после тога почиње да плаче због ове дивног геста и грли своју супругу те је и даље стално испитује зашто је то учинила и говори јој да је то превише. Међутим, Кејт му говори: "Јер си ти мој муж и заслужујеш сваку добру ствар у свом животу."

Овај диван видео дирнуо је милионе на интернету, а неколицина је коментарисала да сви морају бити љубазни и дарежљиви као Кејт. Једна особа је коментарисала: "Не требамо Кате, морамо бити Кате. Потребан нам је муж који је ту за нас и труди се да заслужи све ово." Друга особа је додала: "Скинула си толико стреса са његових рамена да није ни схватао да га има."

Трећа особа је додала: "Овај видео и гест су невероватни и можете видети да му значи све." Овај видео је објављен и на Редиту где је једна особа написала: "Човече, учинио бих све да неко овако брине за мене." Још је једна особа додала: "Погађа тачно у срце, посебно с раскинутим браковима и пропалим везама којих ових дана има напретек."

БОНУС ВИДЕО: