Девица

Оне су мало неуротичне и стреса се ослобађају чистећи по стану или распремајући одећу. Оне не знају за љубав, а емоције се код њих у великој мери своде на секс.

Само су роботи хладнији од Девица. Оне ће вам без проблема забити нож у леђа и то промишљено са дубоком анализом. Знају добро да глуме и нећете осетити да ће вас изневерити.

Код њих нема загрљаја и нежности, а када пусте сузе, то је само када плачу због себе. На тренутке су као вода која ври и немају истинску контролу над својим карактером. Остају верне само себи.

Фото: Профимедиа

 

Шкорпија

Оне су самодеструктивци који себе стално сажаљевају. Не могу да поднесу да тону у мизерију, па са собом повлаче и друге људе. Да је сутра крај света, оне се не би шокирале јер увек очекују најгори могући сценарио. Не плаше се смрти.

Љубоморне су и посесивне и не могу да опстану без секса. Увек мисле да неко кује заверу против њих.

Емотивно су незреле и не уздржавају се ако некоме треба да се освете. Често се љуте, бесне су, плачу и у тим тренуцима вас мрзе из дна душе. Опасне су, лукаве и велика злопамтила.

Фото: Профимедиа

 

Јарац

Они су хладни као роботи. Верују у судбину и реч „извини“ не постоји у њиховом речнику. Можете живети са њима цео живот и да не сазнате шта имају да вам кажу. Не знају да речима искажу емоције.

Продали би вас за друштвени статус. Кукавице су, чим виде ризик они беже како би се спасли и лако вас могу оставити на цедилу.

Спори су, мрачни и не знају како да уживају у лепотама живота. На тренутке су и искомплексирани и боље је да побегнете од њих.

БОНУС ВИДЕО: