Пролеће је период када се буде романтична осећања, лептирићи у стомаку и потреба да волимо и да будемо вољени. Астролози истичу да ће неки хороскопски знаци имати посебне шансе да пронађу особу за себе - ево о која 3 хороскопска знака је реч:

Фото: Профимедиа

 

 

Бик (21. април - 20. мај)

Могуће су промене, а иако све не иде увек по плану, овог пролећа вам неће бити досадно! Жеља за игром и флертовањем ће сигурно бити велика, а моћ привлачења ће лако помоћи да се повежете са особом која вам се допада. Сада је време да преузмете одговорност и пробате нешто ново. Користите своју инспирацију и будите спонтани. Не пропустите шансу коју обично пропуштате. Осетите ту полазну енергију и делујте уместо да се суздржавате. Ваши напори неће проћи незапажено и донеће позитивне резултате.

Фото: Профимедиа

 

 

Рак (21. јун - 22. јул)

Многи представници знака ће схватити да су спремни за нову фазу везе. Ако се ради о вама, онда се на следећем састанку повежите са својим партнером или симаптијом на дубљем нивоу. Можда ћете бити изненађени колико вас двоје можете постати блиски једно другом. Не игноришите оне који покушавају да вам привуку пажњу. Усредсредите се на дељење својих идеала, снова и погледа на свет ако желите да достигнете дубљи ниво повезаности. Без обзира на статус ваше везе, потребан вам је неко ко може да освоји ваш радознали ум.

Фото: Профимедиа

 

 

Водолија (од 21. јануара до 18. фебруара)

Пролеће је одлично време да направите корак напред и отворите се флертовању и забављању. Привлачите обожаваоце, од којих су неки можда романтично заинтересовани за вас. Генерално емитујете позитвну енергију која лако привлачи пажњу. Ослободите се старих емотивних рана и радите на себи. Ако се посветите личном развоју, постаћете на више поља, чак и на љубавном, јачи, успешнији и растерећенији.

БОНУС ВИДЕО: