Глумац Милош Биковић у јавности не говори о свом приватном животу, међутим, пре пар година у интервјуу за руске медије, открио је непознате детаље о својој породици.

Милошев старији брат, игуман Михаило Биковић, старешина је манастира Јовања, а глумац је сада испричао поједине детаље њиховог односа.

Фото: АТА имагес

 

 

- Мој брат је отишао у манастир када је имао 22 године, а студирао је с потомцима руских емиграната који су дошли у Србију након Октобарске револуције. Важно ми је да кажем да с њим причам као са братом, али се увек сетим да је он ипак монах који је свој живот посветио Богу. Понекад, у разговору пожелим да му противуречим, али уместо тога, увек му кажем: "Размислићу о твојим речима" - испричао је Милош тада за руско издање магазина "Есqуире" и објаснио због чега је његов брат одлучио да живот проведе у манастиру.

- Објаснио ми је да никада није осетио такву пуноћу живота и да ју је пронашао једино у додиру са Богом. Када је моја слава премашила све оно што сам очекивао, сећам се да ми је брат рекао: "Сада више ниси битан само ти. Сада си постао симбол." Он је на неки начин почео да ми се диви, иако ја то никада нисам очекивао јер је то необично за једног монаха. Он добро зна колико и када се ја ломим и сумњам у себе - испричао је искрено Биковић.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Televizija Valjevo Plus – Gledamo se!

 

 

Њихова мајка, с друге стране, имала је другачији приступ када је у питању Милошева глумачка каријера.

- Њој мој успех није много важан. Веровала је да ћу постати глумац, али ме није претерано храбрила у томе. Када је моја каријера почела да иде узлазном линијом, она ме је подржала - испричао је Биковић, а затим открио шта је купио мајци од првог великог хонорара.

Фото: АТА имагес

 

 

- Стан у Београду, а пре тога сам јој из Русије донео крзнену капу, која јој се много допала. Њој поклони нису толико важни. Одрастао сам на Карабурми, а често смо се селили јер нисмо имали свој стан. Моја породица је некада била веома богата, а након Другог светског рата због национализације смо све изгубили. Тата је био директор велике аустријске фирме и зарађивао је доста новца, али ја нисам осетио тај лагодан живот. Мој брат јесте - рекао је глумац у интервјуу за поменути магазин.

БОНУС ВИДЕО: