Глумица је пре пар година испричала и да је била жртва насиља у породици, али и да је својевремено једном мушкарцу била љубавница.

- У доба када смо мој бивши муж и ја отворили чувену дискотеку, она је била једна од најпознатијих у Југославији. Тамо сам упознала много људи и један живот који ми је пре тога био стран. У једном тренутку била сам бегунац - имам рупу у глумачкој биографији када се нисам бавила уметношћу - причала је Нада Блам својевремено, па наставила:

- Имали смо много новца, али и мноштво невоља. Било је и оних ситуација о којима читате у штампи. Заиста сам се нашла у небраном грожђу, нисам ни знала да такве ствари постоје. Ишла сам у музичку школу, па на Академију и одједном сам постала власница дискотеке. Мислила сам да ћу умрети - додала је глумица.

Фото: В. Данилов

 

 

- Знате како, људи много лажу. Лажем вероватно и ја, али у животу је најбитније суочавање са истином. Међутим, ако истину кажеш другоме који се није суочио са собом, то је онда инцидент. Догодила се та нека свађа у кући са мојим тадашњим мужем, а завршила се тако што ме он ударио, због чега сам га одмах оставила - присетила се епилога глумица, а затим открила поражавајућу истину а то је да је мајка није заштитила, већ је стала на страну зета - испричала је Нада.

- Рекла ми је "Е, нека те је ударио".

Иако јој није било лако, преломила је. Оставила је мужа и у тешком периоду инфлације деведесетих решила да буде самостална мајка.

Такође, у емисији "Магазин Ин" пре пар година водитељка Сања Маринковић потегла је тему прељубе у партнерским односима, а тада је наша глумица открила да је била љубавница једном мушкарцу, чији идентитет није открила.

- Ако ти стартујеш са ожењеним човеком, онда... тишина - рекла је Нада у поменутој емисији, а потом је и сама признала да је својевремено била у једној таквој "забрањеној" вези.

- И ја сам некада била, у неком тренутку, нечија љубавница - искрена је била глумица тада.

БОНУС ВИДЕО: