Аца Вуксановић истакао је да око њега има доста жена које му значе. 

- Око мене има пуно женсих особа које ми пуно значе, имам две ћерке, мајку, бивше супруге, зар то није добро? Није било тешко изабрати поклон. Викторији је сваки дан 8. март, она је мезимче. Она мени враћа све свјим осмехом, самим постојањем ми враћа. Ја волим жене више од свих, зато не правим концрте за 8. март, да не бих тај дан трошио. - рекао је он на почерку.

Свом колеги Саши Матићу који је одржао синоћ концерт у Штарк Арени, је пожелео срећу. Саша вечерас по други пут пуни Арену. 

- Са Сашом сам се чуо, пожелео сам му све најбоље, он је једини мој колега на чији концерт би ишао.

Фото: Петар Милошевић

 

Лукас је мишљења да Снежана Ђуришић  чиста у афери "Гранд" коју је покренуо бивши учесник Душан Вукадиновић. 

- Апсолутно не сумњам да је жена чиста јер је познајем, али то не значи да... Не бих могао ништа да кажем јер ја не знам, али ствари које знам ја сам реко генерално о тој емисији на Гранду - рекао је он и наставио:

- Ја сам реко водећим људима те фирме, пошто ме је Поповић прозвао и рекао да именујем, рекао сам, тужи ме па ћу на суду да именујем. Имам кога да именујем, имам и сведоке и све знам и узимали су новац. Није то неки велики новац што је најгоре од свега, то је пилићарење једно, отимање од деце, да ти дам савет коју ћеш песму следећу да певаш.

Певач је потом прокоментарисао Луку Блека, представника Србије на Евровизији:

-Песма? Одвратна. Све је одвратно. Свака част том дечку, дечко јел?! Рецимо. Мислим... Сва срећа па их шаљемо на Евровизију јер је то фестивал за такве ствари. То није музика дефинитивно. То су сатанистички, содомски одвратни перформанси, не знам шта друго. Мислим можда он дечко и лепо пева, ја то нисам чуо јер он спава заправо јел?

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: