Новак Ђоковић важи за некога ко је стекао светску славу, а упркос том остао је свој и јединствен. Спортиста није заборавио своје корене, али ни људе које је упознао пре поласка у школу. 

Један од таквих људи је фудбалер Невен Марковић који је са Нолетом остварио двоструко кумство. Невен је 2014. године венчао Новака и Јелену у цркви посвећеној архиђакону Стефану, која се налази на Светом Стефану у Црној Гори.

 

 

Новак је после кумовао Невену када се венчао са Александром Танасковић, згодном манекенком. Иако се из те љубави родила ћерка Ина, брак се нажалост угасио. Невен је прошле године упловио у брачне воде са манекенком Наташом Дерикоњом, а почасни гост на сваби био је, наравно, Новак Ђоковић.

− Наше пријатељство је безгранично. Увек смо били ту један за другог, у срећи и весељу, али и у тешким животним ситуацијама, којих је можда било и превише за дечаке какви смо били. Пријатељство је опстало захваљујући разумевању, поштовању и борби за њега – рекао је својевремено Невен Марковић, који је са Новаком одрастао на Бањици, и напоменуо да од Новака нема бољег пријатеља:

 

 

− Он је фантастичан. Брижан је, увек спреман да послуша и помогне. Без обзира на све што је остварио, увек се сети другара. Има пуно пријатеља широм света, а ја не познајем човека који би за њега могао да каже ружну реч или да гаји нека друга осећања осим поштовања и дивљења – закључио је кум Новака Ђоковића. 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".