Нема сумње да ће филм "Индиго кристал" који је остварење  бити прави драгуљ српске кинематографије режисера и сценаристе Луке Михаиловића.

То говоре бројна публика и колеге које су недевно присуствовале промоцији филма у МТС дворани.

Црно-бели филм који се вратио у Србију, добио је велику подршку, између осталог и од наше славне глумице Слободе Мићаловић. 

Фото: АТА имагес

 

Видно расположена, у одевној комбинацији у бојама филма, Слобода се појавила на црвеном тепиху сама, али, како каже, ту је велики број њених пријатеља који ће јој правити друштво.

Глумица сматра да је црно бели филм непревазиђен у српској кинематографији

- На мом Инстаграму често можете видети црно-беле фотографије, људи коментаришу да их то плаши, али мислим да је то непревазиђен моменат у кинематографији, поготово када је раније била филмска трака, зато што је технички захтевно да се пренсе атмосфера, с друге стране је захвално за ту исту атмосферу. Врло радо бих се нашла у црно-белом филму - рекла је Слобода и открила који је њен омиљени филм без боја "Арт".

 

Слобода се осврнула и на ситуацију да певачи постају глумци, а глумци певачи:

Фото: Анђела Стевановић Живковић

 

- Немам ништа против, па и пуно глумаца пева. То ми је океј, то је и у свету тренд. Гледала сам серију "У клинчу", ту глуми Војаж и морам признати да је баш добар, јако ми се допао. Ако је неко добар, ако се сналази, зашто да не - закључила је глумица.

(Србија данас)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".