Вијести“ сазнају да је Л.Р. са групом мушкараца пришао тинејџеру Д.Р. и питао га да ли на себи носи мајицу са обележјима фудбалског клуба Црвена звезда.

Након што је потврдно одговорио, од њега је тражио да је одмах скине, а када је младић, који је у клубу играо шаха са својим друштвом то одбио, почели су да га туку палицама.

Након што је изгубио свест исцепали су мајицу коју је носио на себи и побегли. Подгоричанину Д.Р. који је транспортован у Ургентни блок Клиничког центра констатоване су тешке повреде.

Л.Р. је синоћ саслушан у Центру безбедности Подгорица.

Фото: ЦГ Полиција

 

По налогу тужиоца инспектори изузимају видео надзор, како би утврдили идентитет осталих насилника. У консултацији са тужиоцем, Л.Р. је пуштен док се прикупе остали докази.

Иначе, његов отац дугогодишњи је службеник Управе полиције.

Према незваничним сазнањима „Вијести“ у групи насилника која је тукла Д.Р. још је један син службеника Управе полиције. Обојица су и у ноћи када је претучен син подгоричког бизнисмена, зашта терете само Л.Р., били заједно.

Петнаестогодишњак је претучен 14. фебруара у Подгорици, док је седео са неколико другарица на простору некадашње касарне Морача.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Вијести)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".