Лепа Лукић је међу првима која је почела да купује перике и да их носи. Никада није крила од јавности да воли да улаже у изглед:

- Много улажем у свој изглед, а перике су ми опсесија. Купујем само квалитетне, од природне косе, а за њих дајем од 300 до 500 евра. То је једина ствар на коју ја трошим паре. Када идем на снимања, перике спакујем у кутију да се не умрсе - признала је својевремено Лукићева за медије.

Фото: sarics

 

Поред Лепе Лукић, Лепа Брена је због опадања косе унајмила власуљара и платила му је 3.500 евра да за њу направи седам перика. 

- Брена мора да паузира са фарбањем и тапирањем косе јер је баш почела да јој опада. Фризерка јој је препоручила да неко време носи перике, док јој се коса не опорави. Тада је Брена позвала сараднике и питала где може да нађе најквалитетније перике. Упутили су је на једног власуљара из позоришта. Цена његових перика је око 500 евра, али Брена није жалила пара! Тај власуљар има доста посла, али је Брену убацио преко реда и направио јој седам различитих перика. Перике је највише наручила због јавних наступа, а сада их не скида ни када је код куће! Важно јој је да све на њој изгледа природно. Сада више не мора ни да се фарба, ни да се фенира - испричао је тада извор за медије.

Фото: АТА имагес

 

Певачица никада није говорила о перикама, али је једном приликом истакла да јој је фризура на сцени важна. 

- Плава коса је мој заштитни знак. Коса и лице највише трпе када сте јавна личност јер нон-стоп морате да имате шминку и фризуру - поручила је фолк звезда.

Међу певачицама је и Андреана Чекић која обожава да носи перике, а иначе има савршену природну косу.

 

- Као прво, зато што могу. Као друго, зато што тако штедим на времену. Зато што се данас перике носе из забаве, а, не дај Боже, због болести! Као треће, зато што је то "маст хев". Уосталом, када могу Кардашијанке, могу и ја. У последње време скупљам све више перика. Захваљујући њима, више не морам стално да идем код фризера, јер ми то одузима много времена. Овако не оштећујем косу и осећам се сјајно. Мислим да Брена и ја имамо највећу колекцију перика на естради - рекла је једном Андреана.

Фото: АТА имагес

 

Весна је због тога што јој се коса драстично проредила за четири перике дала осам хиљада евра. У последње врреме је можемо често у јавности видети са периком на глави. 

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".