1. Треба им пуно пажње

Лавови су навикли да буду у центру пажње и то им годи, како иначе у животу, тако и у љубави. Они ће желети да буду центар вашег света.Обожавају удварање пуно узбуђења и ужитака. Ипак, колико год да пружите, можете да очекујете да ће вам они узвратити истом мером јер су великодушни и романтични у љубави.

2. Воле слободу

Лавови неће пристати да буду затворени у кући, јер обожавају да се забављају. Са њима је сваки излазак за памћење, али они ће у њима далеко више уживати ако је поред њих вољена особа са којом могу то да поделе.

Фото: Профимедиа

 

3. Тешке су свађалице

Због свог великог поноса и ега Лавови лако плану. Они ће тешко нешто опростити и не толеришу непоштовање. Уколико сте нешто згрешили и желите да вам опросте, ласкање је једини начин да их придобијете.

4. Ватрени су у кревету

Сви тврде да Лавови са правом носе титулу најбољих љубавника, јер су издржљиви, неуморни и јаког либида. Са њима ћете добити све што желите и више од тога, јер је ваше задовољство њима на првом месту. За разлику од многих, они воле дугу предигру у којој увек има места и за маштовите игрице.

Требало би да знате да Лавови воле самоуверене и добро расположене особе које зраче позитивном енергијом и воле живот. Најбоље је да им покажете да сте забавни и отвореног ума. Покажите интересовање и када осете да су центар ваших мисли, имаћете незаборавну љубавну причу.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".