Њих двоје већ годину дана не силазе са насловница разних таблоида у САД. Иако их дели велика разлика у годинама, обоје, и Ларса Пипен и Маркус Џордан тврде да љубав нема границе.

Срећни пар је одлучио да ускоро добију бебу. Према наводима портала "Медиа Таке Оут" Ларса и Маркус посетили су лекара и центар за неплодност како би добили процене колике су им шансе да заснују породицу.

Ларса има 48 година, али према непотврђеним информацијама има још довољно јајних ћелија да би имала успешну трудноћу. Маркус је од ње млађи 16 година и има 32 лета.

Ларса и Маркус су први пут доспели на насловне стране када су примећени заједно прошле године. Тада су негирали везу и многи су претпоставили да је то превише лудо да би било истинито.

 

Међутим, касније су одлучили да више не скривају своју везу. Често излазе у јавност заједно, а објављују и фотографије на друштвеним мрежама. Добили су понуду и да буду звезде ријалити програма који би пратио њихов живот, самим тим и могућу трудноћу и рођење детета.

Мајкл Џордан и Скоти Пипен нису коментарисали ову везу, а Ларса је једном на опаску у ТВ програму, како њен бивши муж гледа на њену нову љубав, рекла:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen)

- Не могу да објасним како се неко други осећа. Како се Скоти осећа... Он има право да се осећа како хоће. Мене лично није баш брига за друге људе… Срећна сам. Маркус и ја се слажемо.

Скоти и Ларса Пипен не живе заједно од 2016. године, званично су се развели 2021. Из брака имају двоје деце, сина Џастина и ћерку Софију. Пре везе с Ларсом, Скоти има још петоро деце.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".