Лепа водитељка је на свом Инстаграм профилу открила да је постала жртва сајбер насилника и послала важну поруку. Уколико игноришете овакве људе, пронаћи ће другу жртву, а исход може бити фаталан:  

- Игноранција, ма пусти будалу, игнориши, има нас разних, не показуј да те дотиче, само блокирај... Има тако пуно "савета" који се препоручују као "заштита" од интернет насилника, а сви говоре исто- "Игнориши". Међутим, игноранција није решење већ заштита сваког насилника који проналази нове жртве док га претходна мета игнорише. Игноранција је њихова једина сигурност и на њу рачунају док изабраној, женској особи упућују салву увреда путем тастатуре - написала је Ана и додала:

Фото: Принтскрин/Инстаграм/ana_mihajlovski_

 

- Док ми одрасли људи не обраћамо пажњу на разне врстре манијака који нам свакодневно излећу путем друштвених мрежа, постоји тако много младих девојака које би увредљиви коментари заиста повредили, па је некада добро да те манијаке и представимо јавности како би сваки следећи добро размислио да ли је интернет насиље решење његових проблема. Зато вам сада представљам Дулета - написала је Михајловска, а потом објавила фотографију и поруку коју јој је непознати мушкарац упутио:"Стала к'о зомби неки. К***а распала, нашла богатог чику и сад глуми лудило. Боже, који дебил"- написао је Ани непознати мушкарац.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/ana_mihajlovski_

 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".